Apidura Backcountry Down Top Tube Pack (1,8 L)

459,00 kr.

En supplerende taske til at øge opbevaringen på længere ture, eller hvor pladsen i rammen er minimal.

Backcountry Rear Top Tube Pack er et praktisk sted til at opbevare ofte brugte genstande og tilføje ekstra opbevaring til mountainbikes med begrænset plads i rammen til pakker.

1 på fjernlager

[metaslider id=3047]
Ud af vejen, sæt og glem opbevaring eller ekstra vandkapacitet til lange ture.

Backcountry Downtube Pack fastgøres sikkert til downtube og rør med lignende diameter for at give et alsidigt og komprimerbart opbevaringsrum til reservedele og væsentlige varer over lange afstande. Den har nok kapacitet til en 1L vandflaske, så den kan bruges som en flaskeholdertaske til cykler med begrænset flaskeopbevaringsplads i hovedtrekanten.

Downtube-tasker til cykelpakning bringer fordelene ved tilbehørsbeslag, med friheden til at montere tasken, hvor som helst det er nødvendigt. Enkeltbevægelses velcro-fastgørelse og stabilitetssystem betyder, at pakken monteres sikkert og nemt på rør med varierende diametre. Den vandtætte, sømsvejsede konstruktion sikrer, at indholdet forbliver rent og tørt.

Vi anbefaler ikke at montere Backcountry Downtube Pack på rør med en omkreds på mindre end 9,5 cm, såsom sædestag og gafler

Teknisk
Backcountry Downtube Pack er lavet af Dimension-Polyant VX21, et fire-lags lamineret stof, der oprindeligt er udviklet til den maritime industri og vores proprietære 420D nylon; et robust stof lavet efter vores egne krævende specifikationer for holdbarhed og vandtætning.

Disse materialer er designet til at opfylde kravene til terrænkørsel og tilbyder fuld vandtætning, let vægt, lav strækstyrke og høj slidstyrke og rivebestandighed. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at sadeltasken forbliver fuldstændig vandtæt.

Størrelsesinfo:

Størrelsesskema for Backcountry Down Tube pack

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Backcountry

taskestørrelse

1,8 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry Down Top Tube Pack (1,8 L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *