Apidura Backcountry Frame Pack (2 L)

649,00 kr.

En letvægts rammetaske til weekend-, overnatnings- og hverdagsridning.

Backcountry Frame Pack er alsidig nok til, at mange ryttere holder den på deres cykler på fuld tid, med værktøj og reservedele på korte ture og cykelpakkesæt på længere eventyr.

 

1 på fjernlager

[metaslider id=2933]

En letvægts rammetaske til weekend-, overnatnings- og hverdagskørsel.

Backcountry Frame Pack er alsidig nok til, at mange ryttere holder den på deres cykler på fuld tid, med værktøj og reservedele på korte ture og cykelpakkesæt på længere eventyr.

Denne mountainbike-rammetaske er designet til kompakte stelgeometrier, med en vendbar pasform, der passer til både stejle og slappe vinkler. Den er velegnet til at opbevare tungere genstande, skabe et lavt tyngdepunkt på cyklen og bevare den naturlige cykelhåndtering.

Indvendigt har rammetasken vippefaner til at sikre indholdet og reducere ranglen. Vi har også installeret en batteriledning og en slangeport til at oplade elektroniske enheder eller drikke på farten. En forstærket struktur sikrer en stabil pasform, uanset hvilken form rammen har.

Teknisk
Backcountry Frame Pack er lavet af Dimension-Polyant VX21, et fire-lags lamineret stof oprindeligt udviklet til den maritime industri og vores proprietære 420D nylon; et robust stof lavet efter vores egne krævende specifikationer for holdbarhed og vandtætning.

Disse materialer er designet til kravene til terrænkørsel og tilbyder fuld vandtætning, let vægt, lav strækstyrke og høj slidstyrke og rivebestandighed. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at sadeltasken forbliver fuldstændig vandtæt.

Velcroremmene er forstærket med Hypalon, en slidstærk gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering i områder med høj belastning. Fastgørelsessystemet bruger Woojin-spænder for deres pålidelighed.

Er du i tvivl om størrelsen, kan du altid bruge Apiduras interaktive størrelsesguide, ved at klikke her.

Størrelsesinfo:

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Backcountry

taskestørrelse

2 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry Frame Pack (2 L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *