Apidura Backcountry Full Frame Pack

1.149,00 kr.1.199,00 kr.

Bær tung last, mens du bevarer køreegenskaberne og et lavt tyngdepunkt.

Meget alsidig, Backcountry Full Frame Pack er designet til at bære store, tunge byrder over lange afstande og på tværs af tekniske stier.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

[metaslider id=2948]

Bær tung last, mens du bevarer køreegenskaberne og et lavt tyngdepunkt.

Meget alsidig, Backcountry Full Frame Pack er designet til at bære store, tunge byrder over lange afstande og på tværs af tekniske stier.

Tasken med fuld ramme passer ind i cyklens hovedtrekant og giver et stort rum til omfangsrige genstande - alt fra madlavningsudstyr til tungt værktøj og en vandblære. Det resulterende lave tyngdepunkt giver en taske, der har minimal effekt på håndteringen, samtidig med at den tilbyder en stor mængde opbevaringsplads.

Med en forstærket struktur og indvendige stropper til sikring af indholdet er tasken med fuld ramme alsidig nok til enten at fylde hovedtrekanten helt eller efterlade plads nok til et flaskebur på sadelrøret. Pakken har en dobbelt lynlåsåbning, som giver nem adgang og fuld synlighed af indholdet, mens den bevarer muligheden for kun at åbne den øverste lynlås for nem adgang under ridning

For at finde ud af, hvilken størrelse rammetaske du har brug for, skal du bruge vores rammetaske størrelsesværktøj.

Teknisk
Backcountry Full Frame Pack er lavet af Dimension-Polyant VX21, et fire-lags lamineret stof, der oprindeligt er udviklet til den maritime industri og vores proprietære 420D nylon; et robust stof lavet efter vores egne krævende specifikationer for holdbarhed og vandtætning.

Disse materialer er designet til at opfylde kravene til terrænkørsel og tilbyder fuld vandtætning, let vægt, lav strækstyrke og høj slidstyrke og rivebestandighed. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at rammetasken forbliver fuldstændig vandtæt.

Velcroremmene er forstærket med Hypalon, en slidstærk gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering i områder med høj belastning. Fastgørelsessystemet bruger Woojin-spænder for deres pålidelighed.

Er du i tvivl om størrelsen, kan du altid bruge Apiduras interaktive størrelsesguide, ved at klikke her.

Størrelsesinfo:

Størrelsesdimensioner for 2,5 liter Backcountry full frame pack

Størrelsesdimensioner for 4 liter Backcountry full frame pack

Størrelsesdimensioner for 6 liter Backcountry full frame pack

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Backcountry

taskestørrelse

2,5 L, 4 L, 6 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry Full Frame Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *