Apidura Backcountry Saddle Pack

999,00 kr.1.049,00 kr.

Den essentielle cykeltaske til det store udendørs.
Backcountry Saddle Pack er en vigtig partner til cykelture i ørkenen og til at bære lag til heldagsture.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

[metaslider id=2961]

Den essentielle cykeltaske til det store udendørs.
Backcountry Saddle Pack er en vigtig partner til cykelture i ørkenen og til at bære lag til heldagsture.

Disse mountainbike-sadeltasker er designet til at holde let, komprimerbart gear på offroad-ture og giver et rummeligt rum under sadlen, hvilket eliminerer behovet for en bageste stativ. Tre-punkts fastgørelsessystemet og valgfri Dropper Post Adapter sikrer en sikker, svajefri pasform og kompatibilitet med dropper post.

De vandtætte stoffer giver uovertruffen modstandsdygtighed over for slid og rifter, og det er også nemt at pakke ned. Der er en elastiksnor til reservebeklædning, mens reflekterende grafik og let fastgørelsespunkt betyder, at der ikke er behov for at gå på kompromis med sikkerheden.

Sadeltasken fås i to størrelser til længere ture og flere dages eventyr, hvor begge er optimeret til cykler med begrænset frigang. Derudover betyder det nedrullede kompressions- og lukkesystem, at sadeltaskens volumen kan skræddersyes præcist, så den passer til en række pakkebehov.

Teknisk
Backcountry Saddle Pack er lavet af Dimension-Polyant VX21, et fire-lags lamineret stof oprindeligt udviklet til den maritime industri og vores proprietære 420D nylon; et robust stof lavet efter vores egne krævende specifikationer for holdbarhed og vandtætning.

Disse materialer er designet til at opfylde kravene til terrænkørsel og tilbyder fuld vandtætning, let vægt, lav strækstyrke og høj slidstyrke og rivebestandighed. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at sadeltasken forbliver fuldstændig vandtæt.

Velcroremmene er forstærket med Hypalon, en slidstærk gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering i områder med høj belastning. Fastgørelsessystemet bruger Woojin spænder for deres pålidelighed, mens 840D stof slidbestandige paneler giver ekstra beskyttelse i områder med høj slid.
Størrelsesinfo:

Størrelsesskema Apidura Saddlepack 4,5 L

Størrelsesskema Apidura Saddlepack 6 L

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Backcountry

taskestørrelse

4,5 L, 6 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Backcountry Saddle Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *