Apidura Expedition Bolt-onTop Tube Pack (1L)

449,00 kr.

Expedition Bolt-On Top Tube Pack er en nyttig selvstændig taske til daglig kørsel eller som en del af en større cykelpakning, og er en let, sikker opbevaringsplads, der er ideel til at gemme ofte brugte genstande på vejen.

 

2 på fjernlager

[metaslider id=2903]

En strømlinet og sikker plads til at opbevare ofte brugte genstande på cykler med toprørsbolte.

Expedition Bolt-On Top Tube Pack er en nyttig selvstændig taske til daglig kørsel eller som en del af en større cykelpakning, og er en let, sikker opbevaringsplads, der er ideel til at gemme ofte brugte genstande på vejen. Toprørstasken er vandtæt med svejsede sømme og en banebrydende vandtæt lynlås.

Bolt-on-toprørstasken fastgøres sikkert til toprørsbolten, der er almindelige på grus- og adventurecykler, med et udvalg af monteringspositioner, der passer til alle mulige cykel- og stelstørrelser. En skumpolstring med lukkede celler beskytter din ramme og elektronik mod skader, og for ekstra bekvemmelighed muliggør en beskyttet kabelport opladning af enheder på farten.

Åbnes og lukkes via en let adgangs lynlåstrækker med én finger, bolt-on top tube taske er en nyttig selvstændig taske til adventure cykling eller som en del af et komplet Expedition Series setup. For cykler uden bolt-on bosser, se vores Expedition Top Tube Pack

Teknisk
Expedition Bolt-On Top Tube Pack er skåret af et trelags laminatstof, der er udviklet specifikt til Apidura. Materialet er let, og er meget modstandsdygtigt over for rifter og slid. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer, at toprørposen forbliver fuldstændig vandtæt.

Størrelses guide Bolt on Top tube pack

Størrelsesinfo:

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Expedition

taskestørrelse

1 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Expedition Bolt-onTop Tube Pack (1L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *