Apidura Expedition Frame Pack

749,00 kr.809,00 kr.

Expedition Frame Pack er designet til at opbevare genstande i cyklen hovedtrekant, hvilket skaber et lavere tyngdepunkt og muliggør mere naturlig cykelhåndtering.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Expedition Frame Pack er designet til at opbevare genstande i cyklen hovedtrekant, hvilket skaber et lavere tyngdepunkt og muliggør mere naturlig cykelhåndtering.

Rammetasken fastgøres sikkert til toprøret med velcrostropper og er nyttig til opbevaring af tungere genstande som en del af en større cykelpakning. Resultatet er en jævn, afbalanceret belastning, hvilket gør længere ture og flerdagesture mere behagelige. Rammetasken er lige så nyttig, når den bruges alene til opbevaring af væsentlige ting på den daglige pendling.

Den er konstrueret af et letvægtsstof, specialfræset til Apiduras specifikationer og svejset sammen i sømmene for at skabe en vandtæt forsegling. Lynlåse med beskyttede lukninger sikrer, at sættet forbliver tørt, selv i et vedvarende regnskyl. En batteriledning/hydreringsslangeport er praktisk til opladning af enheder eller til at holde sig hydreret på vejen.

Vores værktøj til størrelse af rammetaske. hjælper dig med at finde ud af, hvilken størrelse rammetaske der passer til dit stel, og om du har et højt eller kompakt hovedrør. Du finder den ved at klikke her.

Teknisk
Rammetasken er skåret af et tre-lags laminatstof, der er udviklet specielt til Apidura. Materialet er let, og er meget modstandsdygtigt over for rifter og slid. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer fuldstændig vandtætning.

Størrelsesinfo:

Dimensioner på 3 L Expedition Frame Pack

Størrelsesguide Apidura Frame Pack 3 L

Dimensioner på 4,5 L Expedition Frame Pack

Størrelsesguide Apidura Frame Pack 4,5 L

Dimensioner på 5 L Expedition Frame Pack

Størrelsesguide Apidura Frame Pack 5 L

Dimensioner på 6 L Expedition Frame Pack

Størrelsesguide Apidura Frame Pack 6,5 L

Dimensioner på 5,3 L Expedition Frame Pack

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Expedition

taskestørrelse

3L, 4,5 L, 5 L, 5,3 L, 6,5 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Expedition Frame Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *