Apidura Expedition Full Frame Pack

1.149,00 kr.1.299,00 kr.

Apidure Expedition Full Frame Pack passer ind i cyklens hovedtrekant og giver stor plads til omfangsrige genstande – alt fra madlavningsudstyr og teltstænger til tungt værktøj på længere ekspeditioner og cykelpakketure

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

[metaslider id=2844]

DEN VINDENDE TASKE TIL AT BÆRET TUNGE BYRDER OVER LANGE AFSTAND.

Pakken passer ind i cyklens hovedtrekant og giver stor plads til omfangsrige genstande - alt fra madlavningsudstyr og teltstænger til tungt værktøj på længere ekspeditioner og cykelpakketure. Det resulterende lave tyngdepunkt er spredt langs et smalt, centralt plan, hvilket resulterer i en pakke, der har minimal effekt på håndteringen, samtidig med at den tilbyder en stor mængde lagerplads.

Den er konstrueret af et letvægtsstof, specialfræset til Apiduras specifikationer og svejset sammen i sømmene for at skabe en vandtæt forsegling. Lynlåse med beskyttede lukninger sikrer, at sættet forbliver tørt, selv i et vedvarende regnskyl. En batteriledning/hydreringsslangeport er praktisk til opladning af enheder eller til at holde sig hydreret på vejen.

Er du i tvivl om størrelsen i forhold til netop din cykel, kan du altid bruge Apiduras interaktive størrelsesguide, ved at klikke her.

Teknisk
Rammetasken er skåret af et tre-lags laminatstof, der er udviklet specielt til Apidura. Materialet er let, og er meget modstandsdygtigt over for rifter og slid. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer fuldstændig vandtætning.

Størrelsesinfo:

 

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Expedition

taskestørrelse

12 L, 14 L, 6 L, 7,5 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Expedition Full Frame Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *