Apidura Expedition Tool Pack (0,5 L)

349,00 kr.

Værktøjstasken, der passer pænt under sadlen, fastgøres sikkert til cyklen med en velcro-støttet Hypalon-rem, der er effektiv, selv når den udsættes for vejspray og grus – en svaghed ved traditionelle lynlåse og spænder

 

2 på fjernlager

Værktøjstasken, der passer pænt under sadlen, fastgøres sikkert til cyklen med en velcro-støttet Hypalon-rem, der er effektiv, selv når den udsættes for vejspray og grus – en svaghed ved traditionelle lynlåse og spænder. Indvendigt er der kapacitet nok til to ekstra vejslanger, dækhåndtag, et lille multiværktøj og en CO2-beholder.

Ydersiden af ​​værktøjstasken er beskyttet af et sejt, let stof, der er fuldstændig vandtæt. Reflekterende grafik og et let fastgørelsespunkt tilføjer synlighed i svagt lys.

Teknisk
Værktøjstasken er skåret af et tre-lags laminatstof, der er udviklet specielt til Apidura. Materialet er let, og er meget modstandsdygtigt over for rifter og slid. Det er især svejset sammen i sømmene, hvilket skaber en vandtæt forsegling, der sikrer fuldstændig vandtætning.

Værktøjstaskens rem er forstærket med Hypalon, en gummieret nylon, der bruges til at give ekstra beskyttelse mod friktion og slid.

Størrelsesinfo:

Dimensioner Apidura Tool pack

Yderligere information

taskestørrelse

0,5 L

Serie

Expedition

brand

Apidura

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Expedition Tool Pack (0,5 L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *