Apidura Packable Backpack (13 L)

349,00 kr.

Den pakkebare rygsæk er designet til at give fleksibel opbevaring af omfangsrige genstande på lange ture og komprimeres til en integreret cykellomme for nem opbevaring, når den ikke er i brug. Med 13 liter alsidig opbevaringsplads og udvendige mesh-opbevaringslommer, der er vinklet for nem adgang, mens du kører, er den pakkebare rygsæk nyttig til at bære mad og campingpladsens væsentligste ting i slutningen af ​​en lang dag med kørsel.

3 på fjernlager

Kategori: Tag:

[metaslider id=3091]

Den pakkebare rygsæk er designet til at give fleksibel opbevaring af omfangsrige genstande på lange ture og komprimeres til en integreret cykellomme for nem opbevaring, når den ikke er i brug. Med 13 liter alsidig opbevaringsplads og udvendige mesh-opbevaringslommer, der er vinklet for nem adgang, mens du kører, er den pakkebare rygsæk nyttig til at bære mad og campingpladsens væsentligste ting i slutningen af ​​en lang dag med ridning.

Den pakkebare rygsæk er vandtæt, konstrueret af ultralette materialer og har cykelspecifikke, konturformede skulderstropper for kørekomfort. Den integrerede cykelopbevaringslomme fastgøres til cykelstellet med en medfølgende velcrostrop for at holde den pakkebare dagstaske af vejen, når den ikke er i brug.

Den pakkebare rygsæk er unisex og one-size-passer-alle, med justerbare brystremme. En roll-top lukning gør det muligt for tasken at rumme masser af forskellige størrelser, og bagsiden af ​​pakken har reflekterende detaljer for forbedret synlighed om natten.

Teknisk
Den pakkebare rygsæk er lavet af RS20D.
Designet til at imødekomme kravene til langdistanceridning og transport af omfangsrige byrder, er materialet ultralet og vandtæt med stærk rivebestandighed.

Størrelsesinfo:

Størrelsesdimensioner Apidura Packable Backpack 17 L

Yderligere information

brand

Apidura

Serie

Packable

taskestørrelse

13 L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Packable Backpack (13 L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *