Apidura Racing Aerobar pack 2,5 L

749,00 kr.

Den første strømlinede styrtaske designet specielt til aerobarer og kravene til ultra-distance cykling konkurrence og audax.

1 på fjernlager

[metaslider id=2773]

Den første strømlinede styrtaske designet specielt til aerobarer og kravene til ultra-distance cykling konkurrence og audax.

Denne pakke monteres sikkert under aero-stænger og giver strømlinet opbevaring til lette og komprimerbare genstande. Den perfekte balance mellem bæreevne og en minimal frontprofil, denne aero bar-taske er designet til at give ekstra opbevaring uden at bremse dig.

Et tilpasset fastgørelsessystem sikrer, at denne pakke er kompatibel med alle aero-stænger til cykler, og et justerbart elastikbånd skaber ekstra plads mellem aero-stængerne til genstande, der kræver hurtig adgang. Rul-ned-lukningen giver fleksibel bæreevne, mens den minimerer aero-bartaskens frontprofil og bevarer dens slanke design.

Teknisk
Præcisionsfremstillet ved hjælp af sømsvejsning for uovertruffen vandtætning. Aero-bartasken bruger tekniske materialer og strømlinede, 'less is more' designprincipper, der er skræddersyet til kravene fra ultra-distance cykling konkurrence og audax

Specifikationer Apidura AeroBar pack

Størrelsesinfo:

Yderligere information

taskestørrelse

2,5 L

Serie

Racing

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Aerobar pack 2,5 L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *