Apidura Racing Bolt-On Top Tube Pack (1L)

449,00 kr.

Med en innovativ magnetisk hurtig-adgang flip-top åbning, er denne vandtætte bolt-on top tube taske ideel til opbevaring af batteripakker, mobiltelefoner og race essentials.

4 på fjernlager

Med en innovativ magnetisk hurtig-adgang flip-top åbning, er denne vandtætte bolt-on top tube taske ideel til opbevaring af batteripakker, mobiltelefoner og race essentials. Tasken er konstrueret af et ultralet, vandtæt laminat udviklet til Apidura og fastgøres sikkert til toprørets bolte, der er almindelige på grus- og adventurecykler, med et valg mellem to monteringspositioner for at rumme forskellige stelstørrelser og geometrier. Den fuldstændig vandtætte flip-top-åbning giver hurtig adgang og et klart overblik over det fulde indhold af bolt-on-top-tasken, mens du holder dine ejendele tørre.

Teknisk
Bolt on top tube pack er lavet af Hexalon, et skræddersyet lamineret stof udviklet specielt til Apidura. Designet til at passe til kravene fra ultra-distance cykling konkurrence og audax, materialet er vandtæt og let, med stærk rive- og slidstyrke.

De forreste fastgørelsespunkter er forstærket med Hypalon, et slidstærkt gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering.

To fastgørelsesbolte medfølger.

Størrelsesinfo:

Størrelesinfo bolt on top tube pack
Bolt on top tube pack størrelesinfo

Kompabilitet:
Tasken er designet til at passe på alle cykler med bolt på overrøret, der skal dog være mindst 7 cm frem til stilken fra den forreste bolt.

Yderligere information

Serie

Racing

taskestørrelse

1 L

brand

Apidura

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Bolt-On Top Tube Pack (1L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *