Apidura Racing Frame Pack

749,00 kr.829,00 kr.

En letvægts rammetaske, optimeret til belastningen ved ultradistancekonkurrencer og ture, der skubber grænser.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

En letvægts rammetaske, optimeret til belastningen ved ultradistancekonkurrencer og ture, der skubber grænser.

Racing Frame Pack, der er designet til behovene for ultra-distance cykling konkurrence og audax, udnytter området inde i en cykels hovedtrekant, hvilket skaber et lavere tyngdepunkt og muliggør mere neutral håndtering. Dette gør det nyttigt til opbevaring af tungere, mere omfangsrige genstande, såvel som genstande, der skal tilgås på farten.

Den vandtætte cykelrammetaske er konstrueret af et letvægtslaminat, der er skabt specielt til Apidura, og er formet til at give en universel pasform, til brug med ethvert stel. De tre velcrostropper er lette, nemme at bruge og kan sættes i flere positioner for forbedret kompatibilitet med toprørsposer.

En integreret støttestruktur tilføjer stivhed og gør, at rammetasken er usædvanlig minimal og let, og en fleksibel lommeopdeler holder indholdet sikkert på plads. For ekstra bekvemmelighed muliggør en beskyttet kabelport opladning af enheder på farten.

Teknisk
Cykelrammetasken er lavet af Hexalon, et skræddersyet lamineret stof udviklet specielt til Apidura. Designet til at passe til kravene fra ultra-distance cykling konkurrence, materialet er vandtæt og let, med stærk rive- og slidstyrke.

Se Størrelses specifikationer, og ikke mindst hvilken størrelse du skal bruge i forhold til cykel model og størrelser på Apiduras hjemmeside ved at klikke her.

Størrelsesinfo:

Størrelsesskema apidura racing frame pack

Apidura racing frame størrelsesskema 2.4 L

Størrelsesskema apidura racing frame pack

Apidura Racing Frame Størrelsesskema 4 L

Yderligere information

taskestørrelse

2.4 L, 4 L

Serie

Racing

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Frame Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *