Apidura Racing Long Top Tube Pack (2L)

599,00 kr.

En udvidet sikker plads til opbevaring af ofte brugte genstande til ultradistancekonkurrencer og ture, der skubber grænser.

[metaslider id=2807]

En udvidet sikker plads til opbevaring af ofte brugte genstande til ultradistancekonkurrencer og ture, der skubber grænser.

Racing Long Top Tube Pack er designet til ultra-distance cykelkonkurrencer og behovene hos tidsbevidste ryttere, der har brug for at bære lidt mere, have mindre stel eller blot ønsker mere tæt ved hånden opbevaring, mens de kører. Med en fuldt vandtæt to-vejs lynlås og forstærkede stropper for stabilitet er denne vandtætte toptube-taske ideel til opbevaring af batteripakker, mobiltelefoner, lag og race-essentielle ting.

Konstrueret af et ultralet laminat udviklet til Apidura, denne toprørspose fastgøres sikkert til toprøret, frempinden og sadelpinden og fungerer sammen med en bred vifte af rammetasker. En justerbar indvendig skillevæg og den fuldt vandtætte to-vejs lynlås gør det nemt at arrangere og få adgang til ejendele, samtidig med at det holder alt tørt.

En skumpolstring med lukkede celler beskytter din ramme og elektronik mod skader, og for ekstra bekvemmelighed muliggør en beskyttet kabelport opladning af enheder på farten. Specielt designet reflekterende funktioner med høj kontrast forbedrer sidesynlighed under alle lysforhold.

Racing Long Top Tube Pack er en nyttig selvstændig taske til daglig kørsel eller som en del af et komplet Racing Serie-setup. For mindre størrelser, se vores Racing Top Tube Pack.

Teknisk
Racing Long Top Tube Pack er lavet af Hexalon, et skræddersyet lamineret stof udviklet specielt til Apidura. Designet til at passe til kravene fra ultra-distance konkurrence og audax, materialet er vandtæt og let, med stærk rive- og slidstyrke.

Fastgørelsespunkterne er forstærket med Hypalon, et slidstærkt gummieret nylon, der giver ekstra beskyttelse mod friktion og punktering.

Størrelsesinfo:

Størrelsesguide for Long Top tube pack

Størrelsesguide for Racing Long top tube pack

Yderligere information

taskestørrelse

0,5 L, 1 L

Serie

Racing

brand

Apidura

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Long Top Tube Pack (2L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *