Apidura Racing Saddle Pack

1.049,00 kr.1.099,00 kr.

Den typiske cykeltaske til det fri, optimeret til konkurrence på ultradistance og ture, der skubber grænser.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

[metaslider id=2759]

Den typiske cykeltaske til det fri, optimeret til konkurrence på ultradistance og ture, der skubber grænser.

Racing Saddle Pack er dedikeret til ultra-distance cykling konkurrence og audax. Tasken har et slankt design med en kompakt kapacitet og er ideel til opbevaring af lette, komprimerbare genstande over store afstande.

Konstrueret af et ultralet, vandtæt laminat udviklet til Apidura. Sædetasken vejer mindre end 210g og fastgøres sikkert med et robust trepunkts-fastgørelsessystem. Den er designet til at passe ergonomisk under sadlen, hvilket minimerer svaj og reducerer modstand.

Lette fastgørelsespunkter er laserskåret i stoffet, hvilket øger ryttersikkerheden uden at tilføje unødvendig vægt. Sadeltasken har et reflekterende design med høj kontrast for at forbedre synlighed under alle lysforhold.

En roll-top lukning giver justerbar kapacitet, og skræddersyet webbing, stropper og spænder fjerner ekstra vægt, samtidig med at det sikrer den enkleste opsætning for brugervenlighed, når hvert sekund betyder noget.

Teknisk
Cykelrammetasken er lavet af Hexalon, et skræddersyet lamineret stof udviklet specielt til Apidura. Designet til at passe til kravene fra ultra-distance cykling konkurrence, materialet er vandtæt og let, med stærk rive- og slidstyrke.

Se Størrelses specifikationer, og ikke mindst hvilken størrelse du skal bruge i forhold til cykel model og størrelser på Apiduras hjemmeside ved at klikke her

Størrelsesskema 5 L

Apidura Saddle Pack Dimensioner 5 L

Størrelsesskema 7 L

Apidura Saddle Pack Dimensioner 7 L

Størrelsesinfo:

Yderligere information

taskestørrelse

5 L, 7 L

Serie

Racing

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apidura Racing Saddle Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *