Hunt Carbon Adventure Disc 27, 5 ” hjulsæt

7.295,00 kr.

HUNT 650B ADVENTURE CARBON DISC hjulsættet er designet til at tjene som det ultimative våben til 650b gruskværn. De komplimenterer ideelt set de hurtige, sjove og meget alsidige eventyr-fokuserede cykler, som har en ‘go anywhere’-attitude. Perfekt til de sjove trailthashs og cykelpakkeeventyr, mens du ikke går på kompromis med noget til hurtige vejdage.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

54 dyb | 29 bred ext | 20 bred int | 1524G
Du spurgte, og vi leverede!

HUNT 650B ADVENTURE CARBON DISC hjulsættet er designet til at tjene som det ultimative våben til 650b gruskværn. De komplimenterer ideelt set de hurtige, sjove og meget alsidige eventyr-fokuserede cykler, som har en 'go anywhere'-attitude. Perfekt til de sjove trailthashs og cykelpakkeeventyr, mens du ikke går på kompromis med noget til hurtige vejdage.

Muligheden for at åbne op for din kørsel kommer fra cykler, som har en geometri designet til at køre fremragende med både 700c eller 27,5" (650b) hjul. Denne kombination fungerer takket være den ekstra volumen i et 2" x 27,5" dæk, hvilket giver et næsten identisk udvendigt dæk dækdiameter til et normal vejstørrelse 700c hjul med et 33 mm dæk, hvilket efterlader cyklens geo uændret. Det, der skulle til, var en cykel, der kunne rumme den ekstra dækbredde, mens den stadig kørte vejgruppesæt, geo og komponenter. Disse cykler er stigende i popularitet og tilgængelighed løbende!

Vi er glade for at have designet de ultimative carbonhjul til jobbet. Disse hjul er designet til perfekt at komplimentere gravel-cykler med dobbelt 650b/700c-udskiftelighed. Åh, og hvis du leder efter et 700c hjulsæt til din drop bar adventure/go-anywhere cykel, så ville vores 30 CARBON ALL-ROAD DISC være et kig værd.

Vi har designet en specifik ny fælgprofil til vores nye Gravel/Adventure hjul. Nøglefunktioner ved denne fælg, der gør den fantastisk til det fokuserede formål med drop-bar eventyr/ridning på grusvej er:

Bredere 30 mm udvendig/24 mm indvendig fælg giver fremragende køreegenskaber og støtte til bredere dæk, og de fungerer perfekt med (op til) 2,2” MTB-dæk.

Fælgen på 22 mm leverer fremragende styrke, der er nødvendig for de lavere egerantal og højere gearmomenter fra landevejsgrupper sammenlignet med MTB-opsætninger.

Asymmetrisk fælg rummer den forreste skive og den bagerste kassettes navforskydninger og hjælper med at opbygge et endnu stærkere og mere holdbart hjulsæt på grund af afbalancerede egerspændinger.

Du kan se mere detaljerede specs på Hunts side ved at klikke her

 

Yderligere information

brand

Hunt

fælgmateriale

Carbon

indre fælgbredde

24 mm

hjultype

Disc

kassettetype

shimano/sram, XDR

vægt

1425 gram

endcaps for

12 mm TA, QR

endcaps bag

12 mm TA, QR

Leveringstid

1-3 dage

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunt Carbon Adventure Disc 27, 5 ” hjulsæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *