Sram Rival AXS 2 x 12 speed gruppe

10.799,00 kr.

Komplet konfigurerbar elektrisk gruppe fra Sram, på 2 x 12 gear.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Oplev en bedre cykeltur. SRAM Rival eTap AXS har den teknologi, moderne ryttere ønsker - intuitivt trådløst gearskifte, innovativ gearing, mulighed for integreret powermeter, AXS-forbindelse og raffinerede hydrauliske skivebremser. Det er lavt på kompleksitet, men rigt med funktioner.

Trådløst skift

Det er ren, sikker og pålidelig teknologi, der matcher din moderne cykel. eTap trådløs skiftlogik er enkel og intuitiv at køre med: én knap for at gå lettere, én til at gå hårdere.

Effektiv gearing

12-gears gearing giver større rækkevidde og mindre afstand, så du altid er i det rigtige gear, uanset om du bestiger en brandvej eller laver en skiltespurt. Plus, SRAM Rival eTap AXS har flere gearmuligheder for at skræddersy din cykel til dine specifikke behov.

Integreret wattmåler mulighed

Nøjagtig og pålidelig Quarq-effektmåling elegant skjult inde i en DUB-krankspindel. Nem at installere, nem at bruge, med en lavere adgangsbarriere end nogensinde før. Mål dine fremskridt og nå dine mål.

AXS aktiveret

Kontrol, personalisering og overvågning er lige ved hånden med AXS-mobilappen. Byg en cykelprofil, tilpas dit skift, tjek batteriladningsstatus og opdater firmware efter behov direkte fra din telefon.

Skivebremser for sublim kontrol

SRAM Rival eTap AXS giver den bedste bremseoplevelse for alle ryttere. Selvfølgelig er der kraft, når du har brug for det, men det er den præcise kontrol og rækkeviddejustering for forskellige håndstørrelser, der adskiller vores bremser.

Yderligere information

klingepar

46 – 33, 48 – 35

Pedalarmslængde

170,0, 172,5, 175,0

Tandkonfigurationer

10-26, 10-28, 10-30, 10-33

Antal Gear

2 x 12

brand

Sram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sram Rival AXS 2 x 12 speed gruppe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *