Tilbud

Sram X01 Eagle AXS bagskifter

3.449,00 kr.

Det er en helt ny skifter, der er specielt designet og optimeret til at være motordrevet i stedet for kabelaktiveret. AXS-drevne komponenter muliggør tilpasning og skalering til den enkelte rytters smag via AXS-appen.

Kategorier: ,

Det er en helt ny skifter, der er specielt designet og optimeret til at være motordrevet i stedet for kabelaktiveret. AXS-drevne komponenter muliggør tilpasning og skalering til den enkelte rytters smag via AXS-appen. Den har et kortere bur for 10 mm mere frihøjde, med mere kædeomslag på kassetten for at sidde lidt længere fremme og længere indenbords fra mekanisk Eagle. Eagle AXS-skifteren er smart nok til at beskytte sig selv takket være dens utroligt spændstige overbelastningskobling. I tilfælde af et sammenstød, kobler motorgearkassen fra, hvilket giver skifteren frihed til at bevæge sig og vender øjeblikkeligt tilbage til sin position for en problemfri oplevelse for rytteren. Systemet er testet i henhold til IP69K vand- og støvtæt standard for krydsninger af åer, muddersprøjt og de resulterende højtryksrensninger efter turen.

- Enduro fokus og klar til spor
- aluminiumsbur
- Rustfrit hardware
- Sort/Polar farvevarianter
- Eagle teknologi
- Overbelastningskoblingsbeskyttelse
- AXS-aktiveret komponentsoftware, der gør det muligt både at programmere og personalisere nye SRAM- og RockShox-komponenter
- Systemet er fuldstændig vand- og støvtæt til IP69K
- Batteri sælges separat

Yderligere information

Max antal tænder

52 T

brand

Sram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sram X01 Eagle AXS bagskifter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *