Tilbud

Wahoo Elemnt Roam Bundle cykelcomputer

1.999,00 kr.

Wahoo ELEMNT ROAM GPS-cykelcomputeren er bygget til turen.
Dens smarte navigationsfunktioner giver mulighed for navigation på enheden, inklusive “Tilbage på sporet” omdirigering, som vil bringe dig til din destination, selvom du skifter ud af kurs.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Wahoo ELEMNT ROAM GPS-cykelcomputeren er bygget til turen.
Dens smarte navigationsfunktioner giver mulighed for navigation på enheden, inklusive "Tilbage på sporet" omdirigering, som vil bringe dig til din destination, selvom du skifter ud af kurs.

ELEMNT ROAM er den første Wahoo cykelcomputer, der har en farveskærm. Når det kombineres med den krystalklare 2,7" Gorilla Glass©-skærm, gør det det nemmere at se dine ruter og data, så du kan gå tilbage til at fokusere på din tur.

ELEMNT ROAM inkluderer også en omgivende lyssensor, så skærmens baggrundsbelysning og LED lys vil automatisk justere baseret på lysforhold både indendørs og udendørs. Med en længere batterilevetid kan du udforske i op til 17 timer, før du skal genoplade. ELEMNT ROAM GPS-cykelcomputeren gør det nemt at udforske - uanset om du har brug for tur- anvisninger ved sving eller bare ønsker at finde den hurtigste vej hjem. Dets navigationsfunktioner på enheden og kraftfulde integrationer er designet til at hjælpe dig med at roame med selvtillid.

Yderligere information

Version

Bundle, Standard

brand

Wahoo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wahoo Elemnt Roam Bundle cykelcomputer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *