VeloWear opgraderer på hjulfronten

af | dec 11, 2022 | Generelle artikler | 1 Kommentar

Sidste år var et stort skridt fremad mod at skabe vores egne produkter, da vi lancerede vores cykelmærke, med de to landevejs rammer og en gravel ramme. Modtagelsen har været rigtig god, og vi har med glæde sendt det største antal cykler på gaden siden vi startede butikken, selv om vi det seneste år hovedsageligt solgte cykler under eget mærke – givetvis også fordi man med VeloWears cykler får rigtig meget value for money.

Nu følger vi så trop ved det kommende år at skalere op på hjulfronten. Fra i år så småt at have startet op med lanceringen af vores carbon hjul i tre profil højder, 30, 38 og 50 mm, kommer vi det kommende år til at udvide drastisk.

Vi kommer til at have tre forskellige landevejs serier samt en enkelt gravel serie af hjul.

Også her er mantraet at vi skal levere value for money, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Fælles for alle hjulene (bortset fra gravel hjulene), vil være at de som standard bliver leveret med keramiske lejer, medens gravel hjulene leveres med gode stållejer.

Et andet fællestræk for alle hjulene, bliver at de bliver leveret med messing nipler, som godt nok er marginalt tungere end alu nipler, men som har den store fordel, at det er muligt at servicere dem bedre, skulle der ryge et eger undervejs, da de ikke bliver ramt af corrosion på samme måde som alu nipler.

De tre forskellige landevejs hjul ved adskille sig nav og/eller eger type.

Vores bedste hjulserie, kommer til at bestå af hjul med to profil højder, 38 mm og 55 mm. De bliver leveret med ratchet nav (36T), som man kender det fra DT Swiss bl.a. og med keramiske lejer.

Vægten bliver så fin, som 1254 gram for det letteste, og 1394 gram for det tungeste, hvilket er temmelig let, så det bliver en fornøjelse og tage selv de hårdeste stigninger i syden.

Prisen bliver så fornem som 8995 kr., hvilket er imponerende, for så fede hjul, og ca. et par tusinde under et tilsvarende sæt fra Hunt.

De to andre serier, er med henholdsvis Ratchet nav samt Piller eger, eller 6 pals nav og Sapim CX ray eger. Hjulene kommer til at veje nogenlunde det samme og fås med 28, 33 eller 44 mm (pillar) eller 38 og 50 mm (sapim). Begge versioner er med keramiske lejer og kommer til at koste omkring. 7000 kr.

Endelig kommer der også et sæt gravel hjul, som bliver med 6 pals nav samt Pillar eger. Gravel hjulene bliver prismæssigt ca. 500 kr. billigere, og kommer til at være i profilerne, 28, 33 og 44 mm.

Skemamæssigt kommer det til at så således ud:

1 Kommentar

  1. admin

    Det er et fandens godt indlæg du har skrevet der.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Produktpræsentationer

Nyheder om eksisterende produkter

Produktpræsentationer